ProductAankoopprijsAankoop op afbetalingAantalTotaal
Het winkelmandje is leeg
totaal €0,00
Meer info
Wenst u meer informatie over een specifiek product of heeft u een vraag?
Nieuwsbrief
Informeer mij over tips & primeurs
google+

Waterkoeler huren?

U bent overtuigd van de voordelen van een waterkoeler? In plaats van een waterkoeler te kopen, opteert u misschien liever voor een huurmodel. Aqualex biedt u daarom ook waterkoelers te huur aan.  Voor een vast bedrag per maand leveren wij u een uitstekende service op maat.

Onze formule voor het huren van waterkoelers voorziet in een omniumverzekering voor uw toestel. Indien uw toestel defecten vertoont, wordt het meteen hersteld of vervangen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan en kan steeds beroep doen op technische bijstand.

Wie kiest voor een overeenkomst verhuur waterkoelers kan daarenboven genieten van een grotere flexibiliteit. Als uw situatie verandert, kunt u probleemloos overschakelen naar een ander toestel dat beter bij uw nieuwe noden past. Ideaal dus voor o.a. bedrijven in volle groei.  Een waterkoeler huren kan ook voor particulieren en scholen een interessante formule zijn.

Onze verhuur waterkoelers bieden daarnaast uiteraard alle voordelen van een koopmodel. Altijd fris water bij de hand zonder gesleur met flessen, de mogelijkheid om ook warm en/of bruisend water te voorzien, een lagere kost en kleinere ecologische voetafdruk dan flessenwater,…
De waterkoelers van Aqualex vormen het ideale alternatief!

Voor vragen over de verhuur van waterkoelers, of voor een vrijblijvende offerte staan wij altijd tot uw beschikking. Neem contact op met Aqualex.