ProductAankoopprijsAankoop op afbetalingAantalTotaal
Het winkelmandje is leeg
totaal €0,00
Meer info
Wenst u meer informatie over een specifiek product of heeft u een vraag?
Nieuwsbrief
Informeer mij over tips & primeurs
google+

Onze referenties

Viva SaraHet paradijs voor koffie en thee.
Dewaele | vastgoed met adviesDewaele | vastgoed met advies, een netwerk van vastgoedmakelaarkantoren gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaande woningen en appartementen. Je kan tevens bij Dewaele | vastgoed met advies terecht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.
DS SmithDS Smith is een toonaangevende Europese verpakkingsonderneming die klantspecifiek produceert met de nadruk op geavanceerd design en lokale service dichtbij de klant.
BekaertBekaert is een multinationale Belgische onderneming, gespecialiseerd in staaldraad, staalkoord en geavanceerde materialen en deklagen.
AZ Groeninge (Kortrijk)AZ Groeninge is een supraregionaal ziekenhuis in de Belgische stad Kortrijk.
Gemeente LochristiBij het gemeentebestuur van Lochristi zit duurzaamheid duidelijk in het DNA. De Oost-Vlaamse gemeente was één van de eerste om het burgemeestersconvenant te ondertekenen. Daarmee engageer de ze zich actief om haar CO2-uitstoot tegen 2020 met 20% te verminderen. Eén van de maatregelen om dat doel te bereiken, was de aankoop van waterkoelers van Aqualex.
De Watergroep

De Watergroep heeft een passie voor water als bron van leven en gezondheid. Hun technologische voorsprong is een sterke troef die ze voortdurend ontwikkelen en valoriseren. Ze gaan duurzaam om met mensen en middelen. Ze zijn een toonaangevende partner in Vlaanderen en daarbuiten.

SynergieAl 20 jaar is Synergie Belgium een gerespecteerde en gereputeerde HR-partner in een snel veranderende markt.
Jan De NulInnovatie, expertise en duurzaamheid. Dat is de kracht achter Jan De Nul Group’s grote succes. Dankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van zijn werknemers en de hypermoderne vloot is de groep marktleider in bagger- en maritieme werken, alsook in gespecialiseerde diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie. De groep is bovendien een belangrijke speler in de civiele bouwsector en de milieusector.
Vlaamse OverheidVlaanderen is de poort naar Europa. Naast een productieve en hooggeschoolde bevolking en een onderzoeks- en investeringsvriendelijk klimaat beschikt Vlaanderen over een uitgebreid spoor- en wegennetwerk, alsook enkele grote havens.
EspritRuime keuze aan uitstekende mode voor dames, heren en kinderen.
Moore StephensAccounting- en consultingbedrijf dat kiest voor kwaliteit en ervaring, gecombineerd met een klantgerichte en persoonlijke aanpak.
ComparexComparex is actief in de markt van kwalitatief hoogwaardige aan software management gerelateerde diensten en services.
ImmograImmogra is een vastgoedontwikkelaar met 50 jaar ervaring, en meer dan 4.000 realisaties
Verlinvest

Investeringsmaatschappij

NOVIUSNOVIUS is toegespitst op zakelijke juridische begeleiding van ondernemingen, voornamelijk op vlak van (internationaal) fiscaal recht, vennootschapsrecht, intellectueel eigendomsrecht en vermogens- en successieplanning.
AktualAl 30 jaar ontwerpt en bouwt Aktual standen en interieurs in binnen-en buitenland. Creativiteit, een vlotte communicatie, een goede technische realisatie, een stipte opbouw evenals een perfecte afwerking zorgen ervoor dat het bedrijf zich zowel in België als internationaal weet te onderscheiden.
Abdij van AverbodeDe broeders van de Abdij van Averbode behoren tot de orde die werd opgericht door de heilige Norbertus
Vlaamse Liga PaardensportDe Vlaamse Liga Paardensport is als liga de exclusieve Vlaamse Vleugel van de Koninklijke Belgische Ruitersport Federatie (KBRSF), die als enige erkend is in ons land door de internationale paardensportfederatie FEI
Point-VirgulePoint-Virgule nv is exclusief importeurvan een uitgebreid aanbod design keukenartikelen.
1898 The Post Hotel 1898 The Post biedt accommodatie in het markante historische gebouw van het voormalige postkantoor midden in Gent.
VynckeVyncke is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van clean energy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.
VDABVDAB helpt alle Vlaamse burgers om zelf hun loopbaan te ontwikkelen.
TVHMet een personeelsbestand van meer dan 6000 medewerkers en dochterondernemingen op alle continenten, is TVH de ambitieuze wereldwijd marktleider in vervangonderdelen en accessoires voor material handling en industrial equipment, nieuwe en tweedehandse heftrucks, nieuwe en tweedehandse hoogwerkers en intern transportmaterieel.
TurnerTurner is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed, van handelspanden over magazijnen tot industriegebouwen. Het ervaren team is onderlegd in alle aspecten die bij de verkoop van een bedrijfsgebouw komen kijken.