ProductAankoopprijsAankoop op afbetalingAantalTotaal
Het winkelmandje is leeg
totaal €0,00
Meer info
Wenst u meer informatie over een specifiek product of heeft u een vraag?
Nieuwsbrief
Informeer mij over tips & primeurs
google+

Waterfonteinen: heerlijk fris drinkwater!

Zowel in bedrijven als op scholen is een drinkwaterfontein een leuke en aantrekkelijke verpakking voor “kraantjeswater”.  Een drinkwaterfontein voor een constante aanvoer van vers, fris water. Aangezien de waterfontein aangesloten wordt op de waterleiding, is dit een voordelige oplossing in vergelijking met flessenwater. Onze waterfonteinen zijn bovendien allemaal voorzien van een filter die ongewenste smaken en geuren verwijdert, en u zuiver water garandeert van onberispelijke kwaliteit.

Waterfonteinen op school?

Als school geeft u uw leerlingen uiteraard graag het goede voorbeeld. Een gezonde en duurzame levensstijl horen daar zeker bij. Op de speelplaats geïnstalleerde drinkwaterfonteinen zorgen er bijvoorbeeld voor dat de afvalberg gereduceerd wordt. Leerlingen moeten bovendien niet constant met zware flessen rondzeulen, aangezien zen rechtstreeks van de waterfontein drinken. Desgewenst kunnen ze natuurlijk ook een hervulbare fles gebruiken.
Door drinkwaterfonteinen te plaatsen, zendt een school bovendien een duidelijk groen signaal uit. De aanwezigheid van een drinkwaterfontein stimuleert ten slotte het drinken van water, in plaats van gesuikerde dranken.

Neem contact

Waterfontein op kantoor?

Ook voor een bedrijf is een waterfontein een aanwinst. Met een drinkwaterfontein in de wachtzaal of op de gang kunnen uw klanten en medewerkers op elk moment van een fris glas water genieten. Zo voelen uw klanten zich welkom, en kunnen uw werknemers met een fris hoofd aan de slag. Door dergelijke waterfonteinen te gebruiken, kiest een bedrijf bovendien bewust voor het volgen van de huidige gezondheidstrend. De leidingwaterkoelers en waterfonteinen van Aqualex bieden u een waaier aan keuzemogelijkheden. Een waterfontein met warm, koud, bruisend of heet water: u kiest. Aqualex biedt u graag een waterfontein op maat van uw specifieke wensen.

Neem contact

Waarom Aqualex?

Aqualex is een jong dynamisch bedrijf die een voortrekkersrol speelt in de sector van de waterkoelers. Door steeds de huidige manier van werken in vraag te stellen, verlegt Aqualex steeds grenzen.


Aqualex bekijkt uw vraag en biedt u een toestel dat aan uw specifieke eisen voldoet.Onze technische dienst komt de waterkoelers op kantoor installeren en zorgt voor het verdere onderhoud.U kunt er ook voor kiezen uw waterkoeler te huren. Voor een vast bedrag per maand geniet u dan van lekker water van uitstekende kwaliteit en een service op maat.