ProductAankoopprijsAankoop op afbetalingAantalTotaal
Het winkelmandje is leeg
totaal €0,00
Meer info
Wenst u meer informatie over een specifiek product of heeft u een vraag?
Nieuwsbrief
Informeer mij over tips & primeurs
google+

Watercoolers nodig?

Kies voor watercoolers van Aqualex

Als het gaat over watercoolers, biedt Aqualex  u een enorme keuze aan. Onze watercoolers zijn er in alle soorten en maten, waardoor er voor elke ruimte en elke toepassing een geschikt toestel bestaat. Wij bieden vrijstaande modellen aan, maar ook topcounter of undercounter-toestellen.  Afmetingen en gewicht variëren van model tot model. Bij de meeste modellen kan u kiezen tussen water op kamertemperatuur en gekoeld water. Sommige watercoolers verdelen desgewenst ook  bruisend of warm water. En dat alles met één druk op de knop.

Met een watercooler hebt u altijd fris, zuiver water binnen handbereik. Watercoolers voor thuis hebben een debiet van 15 tot 30 liter per uur. Bedrijven of scholen kunnen indien nodig een industrieel model watercool gebruiken, dat per uur tot maar liefst 180 liter gekoeld water kan verdelen. Dankzij de geavanceerde filters in al onze watercoolers, bent u altijd zeker van het zuiverste water, zonder ongewenste smaken of geurtjes. En de voordelen zijn talrijk.

Gekoeld leidingwater bespaart u een ferme duit in vergelijking met flessenwater, dat in sommige gevallen tot 1000 keer duurder is. Bovendien is het een ecologische optie, aangezien er geen plastic flessen bij komen kijken. Een watercooler is dus op alle vlakken een duurzame investering. U krijgt er bovendien 2 jaar fabrieksgarantie op. Als u liever geen definitieve aankoop doet, kan u altijd opteren voor het huren van een watercooler. Op die manier kan u rekenen op een doorgedreven flexibiliteit.

Neem vandaag nog contact op voor uw eigen watercooler. Aqualex bekijkt uw wensen en biedt u een model aan, aangepast aan uw eisen!

Neem contact