ProductAankoopprijsAankoop op afbetalingAantalTotaal
Het winkelmandje is leeg
totaal €0,00
Meer info
Wenst u meer informatie over een specifiek product of heeft u een vraag?
Nieuwsbrief
Informeer mij over tips & primeurs
google+

Ons 'Horeca Concept'

Deze Aqualex toestellen sluit u aan op leidingwater en maken plat en bruisend water van leidingwater. Het water wordt gefilterd, ook op geur en op smaak! 


Waarom zou u kiezen voor een waterkoeler?

  • Het systeem werkt snel en efficiënt
  • Veel goedkoper dan flessenwater (bespaar tot 80% op uw waterverbruik)
  • Uw eigenhuismerk met uw logo!
  • Plaats- en tijdsbesparend

Wij maken flessen met uw logo! Stijlvol en origineel!

Neem vrijblijvend contact met ons op : horeca@aqualex.be

Niagara Top

De Niagara Top is een tafelmodel. Dergelijke toestellen worden geplaatst in een keuken of in een selfservice.

Met zijn krachtige direct-chill technologie, kan dit toestel hoge piekmomenten aan. Een plotse grote vraag is dan ook geen probleem met dit toestel (tot 100 liter in-one-go).

Aanpassingen op maat zijn beschikbaar ! U kan kiezen tussen meerdere opties. Zo kunnen we een hulpstuk installeren om het vullen van flessen te vergemakkelen. Bij een selfservicelijn installeren we andere diptrays, afhankelijk van de hoogte van uw glazen of flessen.Niagara In


De Niagara in is het meest gebruikte toestel in de Horeca. Het toestel wordt ingebouwd onder de toog of in de kelder. Men kan zelf het toestel in een aanpalende ruimte plaatsen om maximaal op plaats te besparen aan de toog.

Bovendien is dit een zeer makkelijke en gebruiksvriendelijke manier om het fris water te tappen in uw gepersonaliseerde fles.

Dergelijk systeem installeren vraagt vakwerk. Contacteer ons via horeca@aqualex.be en wij zoeken samen met u naar de meest praktische oplossing.

Niagara SL

Dit vrijstaand toestel kan u op elke locatie plaatsen waar u wenst. Alle zaken zoals de filter en het CO²-patroon worden opgeborgen in het cabinet.

Deze handige vrijstaande toestellen worden naast de horeca ook veel op scholen geplaatst en refter met zelfbediening. Ook dit toestel kan hoge piekmomenten aan en is dus geschikt om flessen of kannen te vullen.