ProductAankoopprijsAankoop op afbetalingAantalTotaal
Het winkelmandje is leeg
totaal €0,00
Meer info
Wenst u meer informatie over een specifiek product of heeft u een vraag?
Nieuwsbrief
Informeer mij over tips & primeurs
google+

Drinkwatersysteem nodig?

Kies voor een drinkwatersysteem van Aqualex

Ook vooroordelen tegen het drinken van leidingwater? Aqualex heeft dé oplossing om al uw vooroordelen uit de weg te ruimen, zonder toegevingen te doen aan de smaak van uw glas water.

Niemand wordt blij van een slok water met een kalksmaakje of chloorgeurtje. Daarom werkt Aqualex uitsluitend met hoogwaardige filters, die wereldwijd de markt domineren op het gebied van drinkwaterfiltratie. Onze drinkwatersystemen zijn stuk voor stuk voorzien van een precoat filter, die alle onzuiverheden elimineren en u dag na dag zuiver water garanderen, zonder ongewenste geurtjes of smaakjes.  De filters bevatten bovendien bacteriestatisch zilver, dat de aangroei van microben voorkomt, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Bent u nog niet overtuigd? Weet dan dat al onze drinkwater systemen uitgerust zijn met carbonaat ontharding. Dit zorgt voor een continue ionenuitwisseling en garandeert een optimale en constante waterkwaliteit (pH waarde), van eerste slok tot laatste druppel.

U ziet, leidingwater kan volledig zuiver, reuk- en smaakloos, en fris zijn. Dankzij onze drinkwatersystemen kan u dagelijks glas water bovendien gekoeld uit de kraan komen. Of bruisend, als u dat wilt. Of waarom  geen heet water, voor een lekkere kop thee? Onze drinkwater systemen bestaan in tal van modellen en kunnen allerlei toepassingen aan. Ook voor u zit er zeker een toestel bij.

Aqualex biedt u een drinkwatersysteem volledig op uw maat. Systemen voor bedrijven, scholen of particulieren, industriële toestellen, waterfilters en toebehoren,… Wij hebben voor elke situatie de perfecte oplossing. Zijn uw vooroordelen toch nog niet volledig de wereld uit? Laat onze drinkwatersystemen je zelf overtuigen en ontvang gratis een toestel op proef voor een periode van 15 dagen.

Wenst u meer info over de verschillende soorten drinkwater systemen? Wilt u een proefmodel aanvragen?


Neem contact